Skip to content Skip to footer

Avís legal

En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web www.amida4.com, l’informa del següent:

• Denominació social: Amida4 Enginyeria SL

• NIF: B65090607

• Domicili: C/ Gran Bretanya 11 nau 1. Pol. Ind. Les Comes. 08700 Igualada (Barcelona)

• Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al Tom 48024, foli 6, secció general, full número B-569827, inscripció 1

Amb els límits establerts a la llei, www.amida4.com no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació no vinculen a www.amida4.com ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, ja que es tracta tan sols d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de www.amida4.com poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que www.amida4.com no pot controlar. Per tant, www.amida4.com no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de www.amida4.com o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial ha de comptar amb el consentiment exprés de www.amida4.com.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que www.amida4.com ofereix a través del lloc web. Haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment amb allò establert al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en quant al tractament de dades personals i la lliure circulació d’aquestes dades, l’informem que, a través de l’emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Amida4 Enginyeria SL amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis, així com per a informar-li de les millores del lloc web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, de forma gratuïta mitjançant e-mail a info@amida4.com o a l’adreça C/ Gran Bretanya 11 nau 1. Pol. Ind. Les Comes. 08700 Igualada (Barcelona).